Hieronder vindt u de lunch, diner en wijnkaart.

Van oudsher is Den Haag de stad met een grote betrokkenheid bij het vroegere Nederlands-Indië en het huidige Indonesië. Dit ziet u dan ook nog altijd terug op onze menukaart. De heerlijkste gerechten uit de Indische keuken gaan hier in Den Haag zij aan zij met Nederlandse klassiekers zoals erwtensoep en slibtong.
Wilt u dan ook een verrassende en gevarieerde lunch in Den Haag, dan bent u bij ons zeker aan het juiste adres! Voor ons diner geldt uiteraard hetzelfde en hierbij bieden wij u bovendien ons voordelige 2- of 3-gangen keuzemenu. Eet smakelijk!

Lunch

    • 100% HUISGEMAAKT

    • Rendang burger

      9.00

      unieke burger met naanbrood, pittige saus, atjar en emping

    • 2 Kalfskroketten

      8,00

      met wit of bruin brood en mosterd

    • Hollandse garnalenkroket

      8,00

      met vruchtenbrood en wasabi mayonaise

    • Grootmoeders gehaktbal

      9,00

      in een nieuwe jasje, geserveerd met mosterd, gemengde salade en gebakken ui

    • TOSTI’S

      Geserveerd op wit of bruin brood

    • Kaas of ham en kaas

      4,95
    • Provençaal

      5,25

      Vegetarisch, kaas, tomaat en Provençaalse kruiden

    • Geitenkaas en peer

      5,25

      ham, kaas en ananas

    • EIERGERECHTEN

      Uitsmijters en omeletten worden geserveerd met wit of bruin brood

    • Uitsmijter met ham en/of kaas

      7,25
    • Uitsmijter met kaas en/of rosbief of spek

      7,25

      Combinaties zijn mogelijk

    • Uitsmijter Posttoeter

      7,50

      Vegetarisch, met meegebakken champignons en tomaat met kaas eroverheen gesmolten

    • Omelet Provençaal

      7,50

      Vegetarisch, met kaas, tomaat en Provençaalse kruiden

    • Omelet Postkoets

      8,25

      met champignons, gemengde groenten, kaas en spek

    • BELEGD BROOD

    • Club kip

      7,50

      Club: met geroosterde brood, gerookte kip, spek, sla, tomaat en cocktailsaus

      Wrap: gerookte kip met komkommer, sla, pesto saus e Parmezaanse kaas

    • Club gerookte Zalm

      9,50

      met verse spinazie en ravigotsaus

    • Wrap met Rosbief

      7,50

      met augurk, kappertjes, rucola en mosterd-mayo

    • Pistolet geitenkaas

      7.50

      met pompoen, appel, peer, rucola en grove zwarte peper

    • BOEKWEIT PANNENKOEKEN

    • Naturel met stroop, suiker of jam

      7,50

      Vegetarisch

    • Spek of kaas

      7,50
    • Spek en kaas

      8,00
    • Appel en peer

      8,00
    • SOEPEN

      Soepen worden geserveerd met brood en boter

    • Sajor Tjampur

      5.50

      Pittige Indische groentesoep

    • Soep van de week

      5,50

      vraag uw gastvrouw/heer

    • Grootmoeders erwtensoep

      6.00/8.75

      geserveerd met roggebrood en katenspek

    • SALADES

      Salades worden geserveerd met brood en boter (klein / groot)

    • Caesar salade

      8,75 / 11,50

      Met gerookte kipfilet, gebakken spek, gekookte ei, croutons, Parmezaanse kaas en ansjovis dressing

    • Linzensalade

      8,75 / 11,50

      met geitenkaas, rode uit, roma tomaatjes en basilicumdressing

    • Gerookte Zalm salade

      10,75 / 13,50

      met frambozendressing

Diner

    • VOORGERECHTEN

    • Huisgemaakte mini croquetjes van Hollandse garnalen

      7,50
    • Gerookte kip met avocado, spek en rucola

      7,50
    • Stokbrood met kruidenboter en aioli

      4,25
    • Zuurkool,koud is ook lekker

      7,50

      met appel,peer,pompoen,walnoten en geitenkaas

    • HOOFDGERECHTEN

      De bovengenoemde gerechten worden geserveerd met rijst of aardappelgarnituur naar keuze : frites, oma frites of roseval aardappelen uit de oven

    • Runderbiefstuk (130g / 180g)

      14,75 / 18,75

      met rode wijnsaus en seizoen salade

    • Opoe's draadjesvlees

      14,75 / 18,75

      in zijn eigen jus met zuurkoolstamppot en stoofpeertjes

    • Balinese saté ajam (80g / 140g)

      10.75 / 15.75

      met atjar, emping, en pindasaus

    • Dagverse slibtongen

      14,75 / 18,75

      in roomboter gebakken en afgeblust met citroensap, geserveerd met rucola salade en ravigotesaus

    • Scholfilet uit de oven

      14.75 / 18.75

      met een krokante korst van creme fraiche, bieslook, mierikswortel,appel, pompoen en een peen en ui stamppot

    • Gado gado

      10,00 / 16,00

      Indonesisch vegetarisch gerecht met taugé, tofu, sperziebonen, gekookte ei en pindasaus geserveerd met rijst

    • Geurige, kleurrijke groentenrisotto

      10,00 / 16,00

      met champignon, courgette, paprika met Parmezaanse kaas geserveerd met een spinazie-walnoot salade

    • SALADES

      Salades worden geserveerd met brood en boter (klein / groot)

    • Caesar salade

      8,75 / 11,50

      Met gerookte kipfilet, gebakken spek, gekookte ei, croutons, Parmezaanse kaas en ansjovis dressing

    • Linzensalade

      8,75 / 11,50

      met geitenkaas, rode uit, roma tomaatjes en basilicumdressing

    • Gerookte Zalm salade

      10,75 / 13,50

      met frambozendressing

    • SOEPEN

      Soepen worden geserveerd met brood en boter

    • Sajor Tjampur

      5.50

      Pittige Indische groentesoep

    • Soep van de week

      5,50

      vraag uw gastvrouw/heer

    • Grootmoeders erwtensoep

      6.00/8.75

      geserveerd met roggebrood en katenspek

    • DESSERTS

    • Mandarijn kwark taart

      4,25
    • Appelgebak

      3,50
    • Appelgebak met slagroom

      4,00
    • Bart Chabot toetje

      6,75

      warme appelgebak met vanille ijs, verse slagroom en koffielikeur

    • Dame Blanche

      6,50

      vanille ijs, warme chocoladesaus met verse slagroom en seizoenvruchten

    • Coup Posthoorn

      6,50

      bolletjes ijs met seizoenvruchten en verse slagroom

    • Kinderijsje

      4,50

      2 bolletjes ijs met seizoenvruchten en verse slagroom

    • Kaasassortiment & olijven

      11,50

      met toast kruidenboter en honing

    • “Haagsche Bluf”

      5,75

      met mini stroopwafels

Wijnen

    • MOUSSEREND

    • Freixenet Cava Seco

      6,00 / -

      Sant Sadurni D’anoia – Spanje

    • WIT

    • Chardonnay

      4,25/ 22,00

      Frankrijk

    • Bereich Bernkastel

      4,25/ 22,00

      Sonnengarten - Duitsland

    • Sauvignon Blanc

      4,25 / 22,00

      Domain de la Renaudie, Loire – Frankrijk

    • ROSÉ

    • Malbec Rosé

      4,00 / 19,50

      Mendoza – Argentinië

    • ROOD

    • Casa Tramonte

      4,00 / 19,50

      Merlot, Sangiovese grosso - 2014 - Italy

    • FAUSTINO MOUSSEREND

    • Cava Faustino Extra Seco

      - / 29,50
    • Fasutino Semi Seco

      - / 29,50
    • Faustino Rosado

      - / 29,50
    • FAUSTINO WIT

    • Faustino V Blanco

      5,25 / 26,50
    • FAUSTINO ROOD

    • Faustino VII Tinto

      - / 25,00
    • Faustino Crianza

      - / 27,50
    • Faustino V Resérva Tinto

      - / 35,50
    • Faustino I Gran Resérva

      - / 45,50
    • Faustino de Autor Resérva

      - / 55,50

GROEPSARRANGEMENTEN

    • GROEPSLUNCH

      vanaf 16 tot 40 personen

    • Emma lunch

      10,95 p.p.

      2 sandwiches p.p., een met gerookte kip en kerrie-mayonaise en een sandwich geitenkaas met walnoten, 1 kop koffie of thee en een beker melk of karnemelk

    • Wilhelmina lunch

      12,95 p.p.

      1 sandwich p.p. met rosbief met ei en/of oude kaas met gegrilde courgette, een kop dagsoep, 1 kop koffie of thee en 1 glas verse jus d’orange

    • Juliana lunch

      14,95 p.p.

      2 sandwiches p.p. een met huisgemaakte kalfskroket, een met huisgemaakte tonijnsalade en 1 kop koffie of thee en 1 glas verse jus d’orange

    • Beatrix lunch

      19,50 p.p.

      Kop soep van de week, een garnalenkroket op vruchtenbrood and stukje appeltaart inclusief 1 kop koffie of thee en 1 glas huiswijn

    • Maxima lunch

      24,95 p.p.

      Huisgemaakte erwtensoep en een broodje gerookte zalm met een glas jus d’orange, 1 kop koffie of thee en 1 glas cava

    • BUFFETARRANGEMENT

      vanaf 16 tot 60 personen

    • Keuze uit 1 soort vlees-vis-vegetarisch

      23,50 p.p.

      met bijbehorende garnituren en sauzen inclusief 1 consumptie en 1 koffie

    • BORREL ARRANGEMENT

      vanaf 16 to 80 personen

    • BORREL

      Bij besteding vanaf € 250,- krijgt u 5% korting en 1 bittergarnituur cadeau

Kaboutermenu

    • KABOUTERS

    • Kabouter Blub

      9,50

      Gepaneerde visje met rijst en kerriesaus

    • Kabouter Tok

      9.50

      Kipfiletje met pasta en tomatensaus

    • Kabouter Loei

      11,50

      Kinderbiefstuk met gebakken champignons, Franse frietjes en mayonaise

    • Kabouterijsje

      4,50

      2 soorten ijs met vruchtjes en slagroom