Ons Terras

 

Prachtig gelegen terras in Den Haag

Het is heerlijk toeven op ons terras in Den Haag. Het Lange Voorhout staat niet voor niets bekend als één van de mooiste lanen van Nederland en vanaf het terras van Bodega De Posthoorn heeft u een uitmuntend uitzicht op de statige panden, de oude bomen en het flanerende publiek. Bovendien zit u ook in de winter heerlijk op ons terras in Den Haag. Dankzij de terrasverwarming hoeft niemand het koud te hebben! In de zomer is ons terras de ideale plek om te dineren in Den Haag. Komt u het zelf eens ervaren?


In Den Haag dineren in sfeervolle ambiance

Bent u op zoek naar een goede locatie om met vrienden, familie of zakenrelaties te dineren in Den Haag? Bodega De Posthoorn is al decennia lang een begrip in de Hofstad. Ons gevarieerde menu biedt ieder wat wils en u kunt bij ons niet alleen à la carte eten, maar ook kiezen uit een 2-of 3-gangen keuzemenu. Uiteraard vernieuwen wij onze kaart regelmatig waarbij wij ons laten leiden door de seizoenen en de producten die bij het jaargetijde horen. In de zomer is het bovendien ook heerlijk dineren op ons terras in Den Haag.


Koninklijk dineren in Den Haag

Den Haag kent vele horecagelegenheden, maar Bodega De Posthoorn is beroemd in binnen- en buitenland. Zelfs koningin Wilhelmina bracht regelmatig een bezoek aan onze bodega! Treedt dan ook in haar voetsporen en kom bij ons lunchen of dineren in Den Haag. Ons verwarmde terras in Den Haag biedt bovendien ook in de winter een aangename plek om te genieten van een hapje en een drankje. In de zomer hebben wij zelfs een leuke speelhoek voor de kinderen op ons terras in Den Haag. Breng dan ook gerust uw gezin mee naar Bodega De Posthoorn!

Verwarmd terras in Den Haag is een winters succes

Bij Bodega De Posthoorn kunt u ieder seizoen genieten van wat onze keuken u te bieden heeft op ons terras in Den Haag. Een koffie met iets lekkers in het winterzonnetje? Geen probleem, want dankzij de terrasverwarming zit u er ook op de koudere dagen warmpjes bij. Wanneer de dagen weer warmer worden, kunt u uiteraard ook nog ’s avonds genieten van een verdiende borrel of van een overheerlijke maaltijd. U zult zien, wie eenmaal is neergestreken op ons terras in Den Haag, wil eigenlijk niet meer opstaan.

KINDVRIENDELIJK Terras IN DEN HAAG IN HARTJE STAD

Wie op zoek is naar een kindvriendelijk restaurant in Den Haag stapt binnen bij Bodega De Posthoorn. Kinderen zijn bij ons van harte welkom en dat merkt u op het terras direct. Zo hebben wij uiteraard kinderstoelen klaar staan voor onze jonge bezoekers en ook een smakelijk kindermenu mag niet op onze kaart ontbreken. En omdat we weten dat stilzitten moeilijk is voor de meeste kinderen, hebben wij buiten een leuke speelhoek waar ze zich naar hartenlust kunnen uitleven.