Reserveren

Wilt u reserveren voor een borrel of heeft u een erg grote groep neem dan contact op via 070 360 49 06 of info@bodegadeposthoorn.nl

Quandoo

De koninklijke borrel van Den Haag

Er zijn maar weinig plekken in de stad die zich zo goed lenen voor een borrel in Den Haag als Bodega De Posthoorn. De gehele dag kunt u bij ons terecht voor een hapje en een drankje in goed gezelschap van andere gelijkgestemden. Al decennia lang staan wij bekend als de ontmoetingsplaats voor kunstenaars, journalisten, politici, zakenmensen, toeristen en expats. Zelfs koningin Wilhelmina bracht in vroegere tijden regelmatig een bezoek aan onze bodega! Kwam ze hier om een borrel te drinken in Den Haag? Kom langs en wij vertellen het u graag!

Een verjaardag in Den Haag op een toplocatie

Bent u bijna jarig? Maak er dan een knalfeest van door bij Bodega De Posthoorn uw
verjaardag te vieren in Den Haag! Uiteraard is dit ook een goede manier om uw jarige partner, vader, moeder of vriend eens helemaal in het zonnetje te zetten. Wij doen er alles aan om er een onvergetelijke dag te maken. Neem snel contact met ons op om te bespreken hoe u graag een verjaardag wil vieren in Den Haag en wij vertellen u hoe wij dit voor u mogelijk kunnen maken. Wordt het een feest voor de hele familie? Ook kinderen zullen zich helemaal thuis voelen in ons kindvriendelijke restaurant in Den Haag.

Mail ons voor meer informatie info@bodegadeposthoorn.nl